bookmate game
da

Ken Follett

Ken Follett er en walisisk forfatter af thrillers og historiske romaner. Han er på den britiske liste over de 100 mest sælgende forfattere gennem tiderne med et salg på mere end 100 millioner eksemplarer af sine bøger.

Follett blev født den 5. juni 1949 i Cardiff i Wales. Han voksede op som den ældste af fire søskende. Hans forældre tilhørte Plymouth Brethren kirken, hvorfor det blandt andet ikke var tilladt at se TV i hjemmet. Derfor udviklede Follett tidligt interesse for litteratur. Familien flyttede til London, da Da Ken var ti. I 1967 blev han indskrevet ved University College London, hvor han studerede filosofi og blev politisk interesseret.

I 1970 rejste han tilbage til Cardiff, hvor han arbejdede som journalist. Men kun tre år senere rykkede han tilbage til London — til et job på Evening News. I midten af 1970'erne blev han redaktør for et mindre forlag, og begyndte selv at skrive bøger i fritiden. Successen kom gradvist, men med »Eye of the Needle« fra 1978 fik han sit internationale gennembrud. Lige siden har hans bøger været fast inevntar på bestsellerlisterne i USA og England.

I 1984 blev han gift for anden gang. Hans hustru, Barbara Follett, repræsenterede Labour i Det britiske parlament fra 1997–2010. Og Ken Follett har selv været et prominent medlem af partiet i mange år.
yıl ömür: 5 Haziran 1949 şu an

Kitaplar

Alıntılar

Per Spangsberg Madsenalıntı yaptı2 yıl önce
Wilwulf var ikke køn, på samme måde som Aldred var køn. Ealdormanden havde en stor næse, en kæbe som en skovl, og hans hænder og arme var skæmmet af ar, men alle tjenestepiger på borgen rødmede og fnisede, når han marcherede forbi. En udlænding pirrede altid alles nysgerrighed, men Wilwulfs tiltrækningskraft skyldtes andet end det. Det havde med hans størrelse at gøre og den leddeløse måde, han gik på, samt et meget intenst blik. Mest af a
Inge Andersenalıntı yaptı7 ay önce
Først og fremmest skulle han tage sig af FN-p
Inge Andersenalıntı yaptı7 ay önce
Tao Ting kom ud af badeværelset med et håndklæde om livet og endnu et om håret.

İzlenimler

b8725735142bir izlenim paylaşıldı2 yıl önce
👍Okumaya değer

😎😎😎👍🏻👍🏻👍🏻

Heidi Ahlmann Petersenbir izlenim paylaşıldı2 yıl önce
👍Okumaya değer

💪😎😎👏👏👏

Mia Denckerbir izlenim paylaşıldıgeçen yıl
🔮Gizli Derinlikler
💡Çok Şey Öğrendim
🎯Değer
🌴Plaj Kitabı
👍Okumaya değer

Virkelig spændende og næsten ikke til at slippe når man først er kommet igang 🙌👏👏

fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)