bookmate game

Gitte Løkkegaard

Gitte Løkkegaard (f. 1963) er radio- og tv-journalist og forfatter. I 80'erne var hun en af de gode stemmer på ungdomsprogrammet "P4 i P1", hvor hun arbejdede sammen med bl.a. Tine Bryld, som hun senere skrev en meget rost biografi om. Senere har hun skrevet flere børne- og ungdomsbøger. I store dele af Løkkegaards produktion af radio, tv og bøger har det især været temaer som familie, børn og seksualitet, der har været omdrejningspunktet.

Alıntılar

Lone Østergaard Aagaardalıntı yaptı2 yıl önce
eg prøver at skille det ad. Jeg er ikke først og fremmest kræftpatient. Jeg er Hanne-Vibeke, som har fået en kræftsygdom. Jeg er mor, forfatter, hustru, veninde. Det er det, jeg er. Det ligger her, og sygdommen ligger så herovre.
Lone Østergaard Aagaardalıntı yaptı2 yıl önce
Kan du huske dengang, du sagde til mig, at jeg havde smukke knæ? Jeg har aldrig kunnet fordrage mine knæ. Jeg syntes faktisk, at de var hæslige. Men dine øjne skaffede dem oprejsning. Hvad enten jeg ser dig igen eller ej, vil jeg komme til at leve resten af mit liv med smukke knæ.
Siri Hustvedt
Uddrag fra Det jeg elskede

İzlenimler

Lone Østergaard Aagaardbir izlenim paylaşıldı2 yıl önce
👍Okumaya değer

Tankevækkende og dyb

Käthe Korsgaardbir izlenim paylaşıldı2 ay önce
👍Okumaya değer

lenehinzbir izlenim paylaşıldı2 ay önce
🎯Değer
👍Okumaya değer

 • Andreas Nederland,Carlsen,Frederik Michael Hansen,Frida Brygmann,Gitte Løkkegaard,Glenn Ringtved,Hella Joof,Kasper Hoff,Kristina Aamand,Nicolaj Kopernikus,Thomas Brunstrøm,Thomas Korsgaard,Thomas Skov,Thorbjørn Christoffersen
  Juleklar – Godnathistorier der får børn til at glæde sig i søvne
  • 146
  • 1
  • 15
  da
  Kitaplar
 • fb2epub
  Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)