Conn Iggulden

Knogler i sandetDjengis Khan har forenet de mongolske stammefolk til én nation, og han har sejret i den lange krig mod kineserne — stammefolkenes arvefjende gennem mere end tusind år. Nu marcherer han med sin enorme hær langt mod vest for at kæmpe i de muslimske områder i Centralasien, hvor hans udsendinge har været under angreb. Områderne er under Shah Mohammeds herredømme, og den mongolske hærfører og hans folk må stå ansigt til ansigt med en fjende langt mere magtfuld, end de har mødt hidtil. Samtidig må han kæmpe på de indre linjer; hans sønner er splittede af indbyrdes magtkampe og Djengis må vælge mellem dem, inden de ødelægger det, han har bygget op.

Knogler i sandet er tredje bind i Conn Igguldens dramatiske romanserie om den mongolske fyrste Djengis Khan og hans efterkommere. Et familiedynasti som i 1200-tallets skabte det største imperium, verden endnu har set — fra Stillehavet i øst til Donau i vest.

”Denne episke fortælling om en historisk helt er fortalt med kraft og nerve … Læs bogen før Hollywood tager over.”
— Daily Express
602 yazdırılmış sayfalar
Orijinal yayın
2014
Yayımcı
Gyldendal

Bu Seride

İzlenimler

  Morten Grosbølbir izlenim paylaşıldı2 yıl önce

  Spændende!!!

  Kevin Lyagerbir izlenim paylaşıldı3 yıl önce
  👍Okumaya değer

  Super

  Carlos Schmidt Romero del Castillobir izlenim paylaşıldı5 ay önce
  🚀Elden Düşmeyen

Alıntılar

  Rene Dahlalıntı yaptı3 yıl önce
  ned ad skråningen mod fjenden. Men skønt han skælvede af frustration, gav
  Trine Boll Boesenalıntı yaptı4 yıl önce
  „Du har den og dermed retten til at lede tusind mand, Jochi. En mand der har kommandoen over et jagun, har en af sølv som denne.“ Tsubodai viste ham en større blok af hvidligt metal. „Forskellen er at paitzen af sølv bliver givet til en mand der er valgt af officererne i hvert af de arbaner han har i sin kommando.“
  „Det ved jeg,“ sagde Jochi.
  Tsubodai sendte et blik ned mod ridderne der arbejdede sig nærmere.
  „Officererne i dette jagun har bedt om at du skal anføre dem, Jochi. Jeg har ikke haft nogen andel i det.“ Han rakte sølvpaitzen frem, og Jochi tog den med glæde og afleverede guldet til gengæld. Tsubodai var alvorlig og bevidst formel, men hans øjne strålede.
  Trine Boll Boesenalıntı yaptı4 yıl önce
  Tsubodai satte sin lid til spejdere, træning, taktik og bueskytters dygtighed mere end til noget andet, men de mænd der fulgte ham, så kun at han sejrede, uanset hvor ringe hans odds var. Som andre mænd kunne tilvirke en saddel eller smede et sværd, kunne Tsubodai skabe hære af mænd, og Jochi vidste at det var et privilegium at lære ved hans side.

Kitap raflarında

  Lisbeth Betak Nielsen
  Bill
  • 170
  • 1
  Morten Grosbøl
  Min boghylde
  • 77
  Thomas Gammelgaard
  Spændende bøger
  • 37
  Carlos Schmidt Romero del Castillo
  Historiske Romaner
  • 9
  Thomas de Melo Tavares
  Conn Iggulden
  • 10
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)