bookmate game
da
Kitaplar
Jennifer Bell

De ualmindelige

Dyk ned i en magisk verden under Londons gader, hvor intet helt er som det ser ud …


Da Ivy og hendes storebror Seb finder deres bedstemors hus endevendt, kan de slet ikke forestille sig, hvad der venter dem. En svævende fjer har skrevet en ildevarslende besked på væggen, og snart er de to søskende viklet ind i et hæsblæsende eventyr dybt under Londons gader, i den mystiske by Lundinor, hvor almindelige ting har magiske kræfter.

Men hvor der er store kræfter på spil, lurer der ofte ondskab, og nu må Ivy og Seb finde til bunds i en gammel familiehemmelighed — før det er for sent …
283 yazdırılmış sayfalar
Orijinal yayın
2017
Yayınlanma yılı
2017
Bunu zaten okudunuz mu? Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?
👍👎

İzlenimler

 • b6939502780bir izlenim paylaşıldı3 yıl önce
  👍Okumaya değer
  🔮Gizli Derinlikler
  🚀Elden Düşmeyen

  Det er en MEGA god bog

 • Claus Egebo Pedersenbir izlenim paylaşıldı7 yıl önce
  👍Okumaya değer
  🎯Değer
  🚀Elden Düşmeyen

  Godt skrevet og god historie, men det er til tider lige rigelig åbenlyst at forfatteren er inspireret af Harry Potter.

 • Tommy Christiansenbir izlenim paylaşıldı3 yıl önce
  👍Okumaya değer
  🔮Gizli Derinlikler
  🚀Elden Düşmeyen

  Virkelig god

Alıntılar

 • Martin Benjamin Poulsenalıntı yaptı3 yıl önce
  Kapitel fireogtredive
  Lyset var tændt bag de snavsede vinduer i Hoff & Winkle’s Hobsmatch Magasin da Ivy omsider nåede frem. Hun havde været nødt til at løbe risikoen og spørge adskillige gadeklokker på vejen for at være sikker på at hun gik i den rigtige retning. Hun skyndte sig om bag huset, smuttede op ad trappen og stod uden for døren til Valians værelse. Der var ikke en lyd at høre derindefra.

  Ivy lukkede øjnene. Hun måtte ikke blive for ked af det hvis Seb ikke var der – det havde hun ikke tid til. Og det behøvede jo heller ikke at betyde at han ikke var i live. Det betød bare at han ikke var kommet tilbage. Så var hun nødt til at fortsætte og redde deres mor og far uden ham, lige meget hvad.

  Hun åbnede øjnene og bankede let på døren.

  Først skete der ingenting.

  Stilhed.
 • Martin Benjamin Poulsenalıntı yaptı3 yıl önce
  Ivy var kommet fri af ghoulhullet, kollapsede hun på det kolde stålgulv, og hendes forældre faldt sammen ved siden af hende. Omkring sig havde hun de sølvfarvede vægge i konservesdåserummet – det med alle de gamle skærme og betjeningspaneler – men nu virkede det hele tåget og forvrænget. Officer Smokeharts ansigt svævede over hende. Hun kunne høre hans stemme, men ordene var ude af takt med mundens bevægelser.
 • Martin Benjamin Poulsenalıntı yaptı3 yıl önce
  de var kommet igennem buen, begyndte Valians planteske at blusse klart. De var ude af tunnelen, og i det åbne rum omkring sig fik Ivy øje på et lille skrivebord af træ dækket af flere centimeter støv. På bordet stod en lige så støvet gammel skrivemaskine, og der lå en stak gulnede, mølædte papirer.

  »Hvor er vi?« Seb h

Kitap raflarında

fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)