da
Kitaplar
Pease Barbara,Allan

Hvorfor mænd vil have sex og kvinder har brug for kærlighed : her får du den skinbarlige sandhed

Lars Mølleralıntı yaptı2 ay önce
For de færreste mænd handler deres forhold til en kvinde om ’og-de-levede-lykkeligt-til-deres-dages-ende’, men hovedsageligt om, hvilke tjenester hun kan gøre for ham. Hun ønsker ressourcer, han vil have tjenester, og derfor hviler forholdet på en gensidig udveksling af ting og tjenester. Når en mand bliver bedt om at beskrive kvinden i sit liv, nævner han typisk, de tjenester hun gør ham – hun laver god mad, holder huset rent og pænt, er en god mor, får ham til at grine, er en god ven, er sexet, har en flot bagdel og mere af samme skuffe. For at sige det kort handler det om tjenester, han lige så godt kunne betale sig fra at få gjort. Når en kvinde bliver bedt om at beskrive sin mand, siger hun, at han er en god forsøger, at han er klog, får hende til at grine, har et godt job og at han er husejer og den slags. Med andre ord: Han skaffer ressourcer. Ude i samfundet betegnes denne udveksling af tjenester og ressourcer høfligt som ’at de passer godt sammen’, fordi det lyder lidt mere politisk korrekt, men i bund og grund er det stadig en udveksling af tjenester og ressourcer. Mænd er simpelthen interesseret i de tjenester, kvinden kan yde, og lige så vigtigt: hendes udseende.
Hvis du er kvinde, tænker du sikkert, at vi fremstiller mænd som overfladiske eller egoistiske. Det er ikke meningen. Vi ønsker blot at vise, at mænds behov og prioriteter er meget enkle, og hvis du sørger for at tilfredsstille det, der er vigtigt på det rigtige tidspunkt, får du en glad mand. Men hvis du vælger at dømme hans mandlige ’værdier’ med dine egne kvindelige ’værdier’, vil du ikke opleve andet end konstante konflikter og evig utilfredshed.
Lars Mølleralıntı yaptı2 ay önce
Oplysning nr. 153 fra mænd til kvinder
Sig venligst det, du har at sige, under reklamerne.
Lars Mølleralıntı yaptı2 ay önce
Efter en helbredsundersøgelse hos lægen sagde 45-årige Joanne til sin mand: ”Han siger, at jeg har bryster som en 20-årig.” Manden svarede: ”Nævnte han din slappe, halvgamle bagdel?” ”Nej,” sagde hun. ”Vi snakkede slet ikke om dig.”
Lars Mølleralıntı yaptı2 ay önce
Kvinden ved skranken bad om at se hans kørekort, så hun kunne få bekræftet hans alder, men han havde ladet sin tegnebog ligge derhjemme. Han sagde, at han ville gå hjem og hente den og komme igen senere.
Kvinden sagde: ”Knap din skjorte op.”
Han åbnede skjorten og afslørede de krøllede, grå hår på brystkassen.
”De grå hår på din brystkasse er bevis nok for mig,” sagde kvinden og sendte hans ansøgning videre i systemet.
Da Andrew kom hjem, fortalte han sin kone, hvad der var sket.
”Du skulle have smidt bukserne,” sagde hun. ”Så havde de nok også givet dig et tillæg for manglende funktionsevne.”
Lars Mølleralıntı yaptı2 ay önce
I 1982, umiddelbart inden AIDS blev et problem, gennemførte forskerne dr. Clark og dr. Hatfield et eksperiment på en amerikansk college campus. En temmelig tiltrækkende person af det modsatte køn henvendte sig til en studerende og sagde, at han/hun havde lagt mærke til vedkommende og fandt vedkommende meget tiltrækkende. Derefter stillede personen et af tre spørgsmål:
Vil du gå ud med mig?
Har du lyst til at gå med mig hjem?
Skal vi have sex?
Mens 76% af mændene indvilligede i at have sex med den tiltrækkende kvinde, var der nærmest ingen af kvinderne, der gik ind på forslaget fra manden, selv om omkring halvdelen sagde ja tak til en date. Dr. Clark gentog undersøgelsen i 1989 for at se, hvilken effekt risikoen for at få AIDS havde på folks villighed til at kaste sig ud i tilfældig sex. Det viste sig, at mændene var lige så villige til at gå i seng med en fremmed som tidligere, mens kvinderne stadig var lige tøvende – halvdelen af dem takkede dog stadig ja til en date.
Lars Mølleralıntı yaptı2 ay önce
Alle krige startes af mænd, og krig har kun et mål – at overtage fjendens ressourcer. Ressourcer fås i to veldefinerede kategorier: fysiske ting som land, olie eller byer og reproduktive ressourcer, altså kvinder. Fra tidernes morgen har krigsførende mænd hærget fjendens territorium, stjålet hans ejendom, slået ham selv og hans sønner ihjel og voldtaget eller røvet kvinderne. Kvinder blev sjældent dræbt, for de udgjorde en perfekt mulighed for, at sejrherrerne kunne få videreført deres gener.
Moderne mænds trang til at samle og kontrollere ressourcer udviklede sig, fordi kvinder foretrak mænd, der var fokuseret på den slags. Kvinder kritiserer ofte mænd for at bruge for meget tid på deres arbejde og interessere sig mere for det end for deres familie. Kvinder beklager sig over, at mænd er mere opmærksomme på at slå andre mænd af banen og jage resultater end at være hjemme og sammen med familien, men hvis kvinder ikke også havde en indbygget præference for den slags mænd, ville moderne mænd heller aldrig have udviklet en trang til at samle og kontrollere ressourcer. Mænd gør det, fordi de ved, at kvinder kan lide dem for det.
Lars Mølleralıntı yaptı2 ay önce
Kærlighedsregel nr. 17 for mænd
Du bør udvise dyb og offentlig sorg, når din kærestes kat dør – også selv om det var dig, der i hemmelighed satte ild til den og kastede den op i loftventilatoren.
Lars Mølleralıntı yaptı2 ay önce
Sex er arveligt. Hvis dine forældre ikke havde sex, kommer du heller ikke til have det.
Lars Mølleralıntı yaptı2 ay önce
Når du trækker dig tilbage til soveværelset, skal du gå i seng så hurtigt som muligt. Selv om kvindelig hygiejne er meget vigtig, har din trætte mand ikke lyst til at stå i kø uden for badeværelset, som han gør det på togstationen, når han tager på arbejde. Men husk at se så godt ud som muligt, når du går i seng. Forsøg at virke imødekommende, men ikke indladede. Hvis du bruger ansigtscreme eller papillotter til håret, er det en god ide at vente, til han er faldet i søvn, for det kan være et chokerende syn. Når det gælder muligheden for intimt samvær med din mand, er det vigtigt, at du husker dine ægteskabsløfter og særlig din forpligtelse til at føje ham. Hvis han har lyst til at sove med det samme, er det sådan, det skal være. Lad dig lede af din mands ønsker på alle området – pres ham ikke til at være intim. Hvis din mand ønsker samleje, indvilg da ydmygt, og vær hele tiden opmærksom på, at mandens tilfredsstillelse er vigtigere end kvindens. Når han får udløsning, vil et lille støn fra din side opmuntre ham og være mere end nok til at demonstrere din eventuelle fornøjelse. Hvis din mand foreslår nogle af de mere usædvanlige fremgangsmåder, skal du være lydig og ikke beklage dig, men vis din modvillighed ved at forholde dig tavs.
Jørgen Munksgaard Rasmussenalıntı yaptı8 ay önce
Desværre for de fleste kvinder har den slags mand næsten altid en mandlig kæreste i forvejen.
Jørgen Munksgaard Rasmussenalıntı yaptı8 ay önce
Urealistiske forventninger er en af de vigtigste årsager til, at folk går fra hinanden.
Søren Assenholt Andersenalıntı yaptıgeçen yıl
Hvad slukker mænds lyst?

En kvinde, der altid beklager sig over det, hun opfatter som fejl ved sin krop, slukker de fleste mænds lyst. Her kommer nogle eksempler:
”Mine lår er for fede.”
”Min bagdel er for stor.”
”Jeg har for meget appelsinhud.”
”Jeg er for tyk/for høj/for lavstammet.”
”Mit hår er for tyndt/for mat/for klasket.”
”Mine rynker er tydelige.”
”Mine bryster er for små/for slappe/for skæve.”
”Jeg hader mine strækmærker/min topmave.”
Søren Assenholt Andersenalıntı yaptıgeçen yıl
Efter en helbredsundersøgelse hos lægen sagde 45-årige Joanne til sin mand: ”Han siger, at jeg har bryster som en 20-årig.” Manden svarede: ”Nævnte han din slappe, halvgamle bagdel?” ”Nej,” sagde hun. ”Vi snakkede slet ikke om dig.”
Søren Assenholt Andersenalıntı yaptıgeçen yıl
I begyndelsen skabte Gud jorden, og så hvilede Han. Så skabte Gud manden og hvilede. Så skabte Han kvinden. Og siden da har hverken Gud eller manden fået et øjebliks ro.
Søren Assenholt Andersenalıntı yaptıgeçen yıl
Min kone og jeg lå i sengen og så Hvem vil være millionær?
Jeg vendte mig mod hende og spurgte: ”Har du lyst til sex?”
Hun svarede: ”Nej.” Jeg spurgte: ”Er det dit endelige svar?”
Hun stirrede på mig og sagde: ”Ja.” Jeg sagde:
”Så vil jeg gerne ringe til en ven …”
Søren Assenholt Andersenalıntı yaptıgeçen yıl
10 ting, en kvinde aldrig kunne finde på at sige
Mie Linnebjerg Bechalıntı yaptı2 yıl önce
Hvis der står på din liste, at du drømmer om en rødhåret person med grønne øjne og fregner, vil du pludselig se mange af den slags omkring dig
Mie Linnebjerg Bechalıntı yaptı2 yıl önce
Hvis vi har sagt noget, der kan fortolkes på to måder og den ene gør dig trist eller vred, var det den anden, vi mente
Mie Linnebjerg Bechalıntı yaptı2 yıl önce
Mænd har to grundlæggende følelser – enten er de sultne, eller også er de liderlige. Hvis du ser en mand uden erektion, skal du smøre ham en sandwich.
Mie Linnebjerg Bechalıntı yaptı2 yıl önce
En succesfuld mand er en, der tjener flere penge, end hans kvinde kan nå at bruge.
En succesfuld kvinde er en, der kan finde en sådan mand.
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)