bookmate game
da
Kitaplar
Stefan Ahnhem

Det sidste søm

»Det sidste søm« er sjette og sidste selvstændige krimi om den svenske politimand Fabian Risk.

Han har afpresset. Han har manipuleret. Han har mishandlet. Han har voldtaget. Han har vadet over adskillige lig for at nå hele vejen til toppen. Han er på alle måder en modbydelig mand. Han hedder Kim Sleizner og er politichef hos Københavns Politi.

Den danske betjent Dunja Hougaard er gået under jorden for på egen hånd at indlede en udredning mod sin tidligere chef. I månedsvis har hun og hendes team samlet information om hans gerninger og færden. Da en højt placeret person inden for den danske efterretningstjeneste bliver fundet død sammen med en ukendt kvinde i en bil på bunden af det københavnske havneløb, strammes grebet.  Spørgsmålet er bare om hvem.

På den anden side af sundet i Helsingborg får Fabian Risk en besked, som forandrer alt for ham og hans familie.
506 yazdırılmış sayfalar
Telif hakkı sahibi
Lindhardt og Ringhof
Orijinal yayın
2022
Yayınlanma yılı
2022

Diğer versiyonlar

Bunu zaten okudunuz mu? Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?
👍👎

İzlenimler

 • Kirsten Andersenbir izlenim paylaşıldıgeçen yıl
  👍Okumaya değer

  En skam det er den sidste i serien.

 • Randi Tillgaardbir izlenim paylaşıldıgeçen yıl
  👍Okumaya değer

  God

 • Stine Birgitte Frederiksenbir izlenim paylaşıldı2 yıl önce
  👍Okumaya değer

  Slet ikke til at slippe 🙂

Alıntılar

 • Lone Grudalıntı yaptı2 yıl önce
  Noget, der indebar en hel del mere løben frem og tilbage på de forskellige etager, inden han var nået hele vejen op til den øverste svalegang og frem til Sleizners lejlighedsdør, der var forsynet med en kodelås.
  Men i en lige så instinktiv, som uigennemtænkt bevægelse tog han i dørhåndtaget, hvorpå døren gled op næsten af sig selv. Klar med pistolen trådte han ind i lejligheden og lukkede forsigtigt døren efter sig. Lyset var tændt i entréen, og så vidt han kunne se, var det samme tilfældet i store dele af lejligheden. Til gengæld var der ikke en lyd. Ikke udover det svage sus fra ventilationen oppe ved loftet.
  Umiddelbart til højre for ham stod en dør på klem. Han åbnede den med den ene fod, forberedt på at trykke på aftrækkeren, i tilfælde af at nogen lå i baghold. Rummet var ikke meget større end et garderobeskab og husede blandt andet overtøj, et strygebræt og en støvsuger. Han fortsatte ind i entréen, hvor væggene var prydede med diplomer og udmærkelser fra Sleizners skolegang, hans tid som håndboldspiller og årene i det danske politikorps.
  Døren ind til, hvad der så ud som et soveværelse, stod på vid gab. Han gik ind og kiggede sig omkring og lagde mærke til, at fire af klædeskabene langs den ene væg stod åbne, og skuffer med undertøj var trukket ud. Et par skjorter lå smidt på gulvet sammen med nogle habitbukser og slips, og i den uredte dobbeltseng, under loftspejlet med en krystallysekrone i midten, lå en halvtom flaske Absolut Vodka ved siden af hovedpuden.
  Han lagde hånden på lagenet og konstaterede, at sengen på trods af det åbentstående soveværelsesvindue stadigvæk var nogenlunde varm. Det i kombination med den halvtomme vodkaflaske tydede på, at det var her, Sleizner havde befundet sig, da han havde ringet på og vækket ham for lidt mere end 20 minutter siden. Derefter var han formentlig gået ud til dørtelefonen, der hang på væggen ude i entréen, for at svare. Sandsynligvis havde han taget spiritusflasken med, da den langtfra var tom. At han havde drukket i løbet af deres samtale, havde været tydeligt at høre.
  Men hvad var der sket bagefter? Sleizner havde virket kraftigt beruset, men af en eller anden grund var han vendt tilbage til sengen for at lægge flasken tilbage. Hvorfor havde han gjort det, og hvorfor var han ikke bare gået i seng igen efter deres samtale, når han alligevel ikke havde tænkt sig at lukke ham ind? Og fremfor alt, hvor befandt han sig nu

Kitap raflarında

 • Niels Otto Lund Jensen
  Krimi
  • 223
  • 19
 • Jane Ann Sørensen
  uhygge
  • 59
  • 1
 • Ann Dorte Svarre Jakobsen
  Lene
  • 278
 • Vibeke Andersen
  VA
  • 125
 • Niels Moskjær Jensen
  Bøger
  • 103
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)