da
Astrid Lindgren

Brødrene Løvehjerte

Kitap eklendiğinde bana bildir
Bu kitabı okumak için Bookmate’e EPUB ya da FB2 dosyası yükleyin. Bir kitabı nasıl yüklerim?
Tvebaks storebror Jonathan fortæller for ham om Nangijala, landet man kommer til, når man dør. For Tvebak er lille og bange, og han skal snart dø. «I Nangijala har man lov at være med i eventyr fra morgen til aften og natten med. For det er i Nangijala, at alle eventyr sker.»
Så det er godt, at Tvebak ikke skal være i Nangijala uden Jonathan. Godt, at de tilsammen kan blive Brødrene Løvehjerte. Astrid Lindgrens mesterværk er i 30-året for bogens udgivelse blevet nyoversat med kærlig respekt for tekstens lavmælte mundtlige fortælletone.
Bu kitap şu anda mevcut değil
209 yazdırılmış sayfalar

İlgili kitaplar

Diğer versiyonlar

İzlenimler

  Casper Emil Vinther Svendsenbir izlenim paylaşıldı3 yıl önce
  👍Okumaya değer
  🎯Değer
  🐼Süslü

  Klassiker 😊

  Lotte Due Clemmensenbir izlenim paylaşıldı3 yıl önce
  💀Noktalı
  🎯Değer
  🚀Elden Düşmeyen

  Klassisk eventyr.

  Kim Santos Hansenbir izlenim paylaşıldı3 yıl önce
  👍Okumaya değer
  🎯Değer

  En rigtig god bog - jeg læste som godnathistorie for min søn på 5 år. Han synes også den var god, og havde mange spørgsmål undervejs.

Alıntılar

  Rikke Halskov Vestergaardalıntı yaptı3 yıl önce
  syg hele tiden
  Michael Havsageralıntı yaptı4 yıl önce
  Nu skal jeg fortælle om min bror. Min bror, Jonatan Løvehjerte, ham vil jeg fortælle om. Det er næsten som et eventyr, synes jeg, og også lidt som en spøgelseshistorie, og alligevel er det alt sammen sandt. Men det er der vist ingen andre end mig og Jonatan, der ved.
  Jonatan hed ikke Løvehjerte fra begyndelsen. Han hed Løve til efternavn akkurat ligesom mor og mig. Jonatan Løve hed han. Jeg hedder Karl Løve og mor Sigrid Løve. Far hed Axel Løve, men han stak af fra os, da jeg kun var to år, og gik til søs, og siden har vi ikke hørt fra ham.
  Men det jeg skulle fortælle om nu, det var, hvordan det gik til, at min bror Jonatan blev Jonatan Løvehjerte. Og alt det mærkelige, som siden skete.
  Jonatan vidste, at jeg snart skulle dø. Jeg tror, at alle vidste det undtagen jeg. De vidste det også i skolen, for jeg lå jo bare derhjemme og hostede og var syg hele tiden, og det sidste halve år har jeg slet ikke kunnet gå i skole. Alle damerne, som mor

Kitap raflarında

  Bookmate
  Klassiske eventyr
  • 32
  • 144
  Trine Juhl Røn
  Børne bøger
  • 92
  • 113
  Pia Berth Palmer
  Børn
  • 9
  • 97
  Lise Faber
  Vil læse
  • 553
  • 45
  Anne Toft
  Lydbøger at høre
  • 71
  • 45
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)