da
Kitaplar
Mads Peder Nordbo

Odins labyrint – et glasbarns fortællinger

ODINS LABYRINT er en spændingsroman om den unge studerende Mathias, der under et ophold i London hvirvles ind i en livsfarlig og gådefuld historie med tråde helt tilbage til den nordiske mytologis oprindelse.
Fra gamle dokumenter får han kendskab til en spektakulær viden — en af verdens største og bedst bevarede hemmeligheder om kristendommens fundament — der gennem tiden er blevet holdt skjult af dunkle katolske broderskaber med mord på samvittigheden.
Spørgsmålet er, om også Mathias nu er i fare.
«Historien kommer under huden i en sådan grad, at jeg kan mærke fortællerens hastige pulsslag og kuldegysninger i de mørke lofter og fugtige kældre.»
— Fyens Stiftstidende
482 yazdırılmış sayfalar
Telif hakkı sahibi
Lindhardt og Ringhof
Orijinal yayın
2012
Yayınlanma yılı
2012
Bunu zaten okudunuz mu? Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?
👍👎

İzlenimler

 • Lise-Lotte Kromannbir izlenim paylaşıldı3 yıl önce
  🙈Üzerimde Kayboldu

  7

 • Nord bobir izlenim paylaşıldı5 yıl önce
  👍Okumaya değer
  💡Çok Şey Öğrendim
  🎯Değer
  🚀Elden Düşmeyen

  En meget velskrevet og inklinerende fortælling der tager læseren med på en rejse med rod i asatroen og dens guder men som samtidig er en ganske enkel historie der uden dette islæt af myter og mystik ikke ville være særlig spændende. Efterskriften er en nok så spændende historie i sig selv hvis man er blot det mindste nysgerrig på de gamle guder og deres oprindelse. Er eller var de egentlige guder eller var de mere menneskelige end som sådan? Jeg vil dog klart anbefale bogen fordi dens plot spænende og anderledes. Fantast uden at være fantast. Krimi uden at være krimi. Men spændende det er den

 • Peter Hansenbir izlenim paylaşıldı5 yıl önce
  👍Okumaya değer

  Lidt tung.

Alıntılar

 • Jette Lautrup Bojsenalıntı yaptı3 yıl önce
  »Når jeg beder,« sagde præsten, »så ser jeg på mine foldede hænder. Jeg holder dem op foran mit bryst, så tommelfingrene vender ind mod mig selv. Tommelfingeren ligger tættest på hjertet, og derfor beder jeg først for dem, der står mig nær, som for eksempel min familie. Pegefingeren er den finger, andre bruger til at pege på mig med. Derfor beder jeg i anden ombæring for dem, der har noget at skulle sige over mig, som for eksempel læger. Langfingeren er den længste finger, og derfor beder jeg ud fra den om at hjælpe de højeste i samfundet, som for eksempel dronningen og regeringen. Ringfingeren er den svageste finger, hvilket enhver, der har spillet klaver, ved. Ud fra den beder jeg for de svage og syge i samfundet. Mens lillefingeren, den er bønnen for mig selv.«
 • Janne Olsenalıntı yaptı4 yıl önce
  igennem sig ved tanken om, at han med sin bog var skyld i den glæde, hun gav udtryk for
 • Frederik Stoltzealıntı yaptı5 yıl önce
  svalegangens kroge.
  På vej

Kitap raflarında

fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)