Tamara Kučan

Peščani sat

Peščani sat predstavlja priču o mladim Beograđankama Sari i Sonji, koje su kao posao odabrale prostituciju. One veruju da žive život iz snova, ali snovi polako postaju košmari. Novac, blud, luksuz. Strast, opsesija, ljubav. Mračne tajne, lažne grudi, iskrena tuga. Društveni glamur, duševna beda. Šta je to što mlade devojke motiviše da se bave ovim poslom? Da li je zaista sve u novcu? Ko čini današnju elitu? Da li kada volimo možemo da delimo osobu koju volimo? Neka su od pitanja koja roman Peščani sat postavlja.
330 yazdırılmış sayfalar
Yayımcı
Urban Art

İzlenimler

  Vladan Radojicicbir izlenim paylaşıldı2 yıl önce
  👍Okumaya değer

  Veličanstven prikaz ljudske duše, ona koja pati, lomi se, kida, traga za ljubavlju... sa jedne strane i nemogućnosti da to svoje stanje, izraz predoči najbližima. Komunikacija "između svetova"- galaksija.

  Ivona S.bir izlenim paylaşıldı2 yıl önce
  💡Çok Şey Öğrendim
  🎯Değer
  💞Bayıldım
  💧Duygusal

  koliko sam se jebeno isplakala... verovatno jer shvatis koliko nekoga volis i koliko ne mozes bez njega/nje...
  preporuke definitivno 🤗

  Jelena Anticbir izlenim paylaşıldıgeçen yıl
  👍Okumaya değer
  🔮Gizli Derinlikler

  U nekim momentima mi je bila tako gadna, ali opet ne mozes da stanes

  U svakoj ženi se krije i Sara i Višnja.

Alıntılar

  Katarina Mijovićalıntı yaptı2 yıl önce
  Nekada su usputne stvari bolje od samog cilja. Nekada shvatiš da ti je baš ta usputna stvar cilj
  Jelena Markovicalıntı yaptıgeçen yıl
  „Strah je uvek prazan. Nikada ne znamo šta je strah. Kako bi nacrtala strah? Nikako. Nacrtala bi nešto čega se plašiš. Strah ne možeš.“
  Sanja Milenićalıntı yaptı2 yıl önce
  Prestala sam da gubim živce zbog drugih žena. Znam ko su sve te žene. Guglala sam. Ponekad pomislim da sam se više interesovala za njih nego za njega. Neke su zaista prelepe. Mnoge imaju punije usne, lepšu kosu i veće grudi od mene. Ima i onih uspešnijih i bogatijih. Imaju diplome dobrih fakulteta, izgrađene manekenske karijere, u oktobru garderobu iz decembarskog britanskog Voga. Ima i onih, nalik njemu, nadmenih. Tu su i one od kojih sam u početku strahovala. One, potpuno obične. Kakve god da su, živela sam za to otkrijem neku njihovu prljavu tajnu, da čujem neki njihov lapsus, ugledam pocepanu čarapu koja viri ispod suknje, ili okrnjeni lak na noktima. Pored tih običnih, tu su i one... Krajnje neobične. Tu su i one koje imaju sve... Osim njega. U stvari, takve smo sve. Takva sam i ja.

Kitap raflarında

  Urban Art
  Urban Art
  • 7
  • 318
  Bookmate
  Bestseleri
  • 172
  • 223
  Bookmate
  Žensko pero
  • 36
  • 146
  sonja
  Ljubav i sex
  • 66
  • 42
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)