Hella Joof

Papmaché-reglen

  Martin Callsenalıntı yaptı4 yıl önce
  Vi må hver især vælge én, som vi bytter med. Rub og stub. Intelligens, udseende, økonomi, karriere, familie, ordblindhed og vaginisme. Og vedkommende får vores liv med alt, hvad dertil hører af knyster, læsebriller, børn og hunden og vores mand og haven og søde gamle tante Bertha og alle vores sjove minder fra firserne (aj, måske ikke lige firserne, for dem, der var unge i firserne, kan formentlig ikke huske dem). Kort sagt hele pakken.
  Og nu skal du lige mærke efter, hvem du gerne vil bytte med. Hvem vil du gerne bytte med? Er der ikke nogen, du gerne vil bytte med? Mærk lige efter én gang til.
  Er det ikke mageløst? At vi alle sidder og mærker efter, og ingen af os kan finde nogen, vi rigtig vil bytte med.
  Thomas Frede Jessenalıntı yaptı4 yıl önce
  Rub og stub-reglen
  Jan Wree Hansenalıntı yaptı4 yıl önce
  er ens venskab måske ikke stærkt nok. Og så er det bedre at skilles. Så man ikke optager pladsen, der hvor der kunne have været en rigtig god ven.
  Rikke Borup Johansenalıntı yaptı5 gün önce
  hver og tilhørende mandelgave (så de vokser op som
  Rikke Borup Johansenalıntı yaptı5 gün önce
  lidt deprimeret over sit kuldsejlede ægteskab og liv generelt.
  Bjarne Schultzalıntı yaptı2 ay önce
  Hvorfor skal hun vinde? Hun vinder ikke, min ven. Hun har tabt for længst, allerede dengang der blev delt personligheder ud
  Anja Asbjørn Jeppesenalıntı yaptı3 ay önce
  Nu har vi åbenbart vedtaget, at vi skal spise fedtfattigt, gå til poledance og barberes og vokses og løbe rundt om Søerne og have lavet nye bryster. Kære ven, du er toogtyve, du har nye bryster. Og hvem besluttede i øvrigt, at det var smart med læber så store, at man ligner en med skaldyrs-allergi på vej mod anafylaktisk chok?
  freyahapealıntı yaptı3 ay önce
  Men uanset hvad, så tænk, hvor mageløst det er, at du sidder dér med dit hår og dine negle og dine korte tommelfingre, som du har arvet fra din farmor. Tænk, at du er lige præcis den, du er. Det er et mirakel.
  Mia Christiansenalıntı yaptı5 ay önce
  Jeg er af den overbevisning, at livet er for kort til problemer, der kan løses på under femten sekunder.
  Mia Christiansenalıntı yaptı5 ay önce
  Hvis du gerne vil have noget, må du prøve at bringe dig selv i den samme u-angste forventning, som når du bestiller en pizza. Samme ukomplicerede procedure.
  Mia Christiansenalıntı yaptı5 ay önce
  Brok er en information til os om, at noget er galt. Det er et signal til at handle. Hvis brok bliver statisk, er det livsfarligt, for det skaber en følelse af, at vi ikke kan ændre på tingene. Men vi kan altid ændre på tingene.
  Heidi Lundsteenalıntı yaptı8 ay önce
  Nogle gange får man en kollega, som har en dyssocial personlighedsstruktur, og alle ens strategier falder til jorden. For hun er foran. Hun har gennemskuet, at du prøver at ignorere hende eller kvæle hende i kærlighed, eller hvilket beredskab du nu har valgt. Men hun spænder ben. Hun vælter et glas rødvin ud over din nye, hvide silkekjole allerede under velkomstdrinken til firmafesten, og hun siger undskyld, mens hun kigger dig lige i øjnene, og du ved, det var med vilje. Hun danser for tæt med din mand. Hun sidder iført en lårkort ruskindsnederdel og siger, at du ser træt ud til morgenmødet, eller kritiserer dit arbejde med en nedladende, grovkornet joke, og når du tager dig sammen og spørger hende, om der er et problem, så benægter hun og siger har du ingen humor, det var jo bare for sjov og ler højt og involverer dine kollegaer i din manglende humoristiske sans.
  Der er en regel om dette. Se at komme væk. Benene på nakken og af sted, alt hvad remmer og tøj kan holde. Hun ændrer sig ikke, og hun har et ekstra gear, for hun er psykopat, så hun skal ikke bruge kostbar tid på at se sig selv i øjnene og reflektere over, om hun er et godt menneske. Hun skal ikke spilde tid på at ligge og være bekymret over, om hun har såret sine kolleger. Hun behøver ikke engang huske, hvad hun har sagt af grimme ting, for hun vil bare benægte dem, og hun er aldeles ligeglad med at blive taget i en løgn. Bare find dig et nyt job.
  Jamen, siger du, jeg var her først. Jeg er glad for mit arbejde. Hvorfor skal hun vinde? Hun vinder ikke, min ven. Hun har tabt for længst, allerede dengang der blev delt personligheder ud. Men hun vil altid vinde over dig i situationen, hvis du ikke erkender, at det er dig, der skal gå. Hun er ligesom dårligt vejr – du kan intet stille op. Eller influenza – hun får dig ned at ligge. Find et andet job. Ja, det er ikke retfærdigt, og jeg beklager, men det er som sagt ikke mig, der laver reglerne.
  Stina Mollerupalıntı yaptıgeçen yıl
  Mennesker er bange for at fejle, og mennesker er mistroiske og bekymrer sig om dagen i morgen. Og det var alt sammen fint i gamle dage, hvor livet var kort og blodigt og beskidt, og hvor mange ikke klarede den frem til den reproduktive alder. Men i dag, i vores privilegerede del af verden, er de fleste af vores bekymringer spild af tid.
  Stina Mollerupalıntı yaptıgeçen yıl
  Vores hjerner befinder sig stadig i stenalderen, og derfor er vi aldrig tilfredse, så vi pisker en stemning op over bittesmå ting, fordi vi er kodet til at bekymre os og forvente det værste. Det giver god mening i forhold til evolutionen, men det er træls at rende rundt med en hjerne, der dels er bekymret og utilfreds og dels – på grund af det, der hedder hedonisk tilvænning – hele tiden vil have nyt. Nyt tøj, ny bil, nyt problem. Hver gang vi får løst et problem, får vi et nyt.
  Mette Langgaardalıntı yaptıgeçen yıl
  Tak og glimmer på og op på kaminhylden
  Janalıntı yaptıgeçen yıl
  Man skal drysse glimmer på, hver gang der sker noget godt, og stille det på kaminhylden
  Victoria Louise Fensmark Mensenalıntı yaptıgeçen yıl
  hende oppe på udkigshøjen. For parret var sten
  Tina Rødsgaard Pabstalıntı yaptıgeçen yıl
  Papmaché-reglen går i al sin gribende enkelhed ud på, at det, man tænker på, det, man giver sin energi, det får man.
  camilla91189alıntı yaptıgeçen yıl
  Der er så meget dejlig litteratur, der skal læses, inden man engang finder den rigtige og ikke længere har tid til at sidde med en kop te og en tyk bog, fordi man skal på opdagelse i hinandens krop og sjæl.
  camilla91189alıntı yaptıgeçen yıl
  det ikke mageløst? At vi alle sidder og mærker efter, og ingen af os kan finde nogen, vi rigtig vil bytte med. Jo, vi vil gerne plukke en karriere hér og et tandsæt og en partner dér. Men vi vil ikke have hele pakken. Og hvis det er sandt – og det tror jeg, det er – så er vi jo de rigtige. Så er vi præcis dem, vi gerne vil være.
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)