da
Kitaplar
Zoe Sugg

Girl Online 3 – Går solo

 • Kristine Brauer Ballingalıntı yaptı4 yıl önce
  den generation der altid har blikket rettet mod mobilen.
 • Kristine Brauer Ballingalıntı yaptı4 yıl önce
  Jeg havde glemt, hvor meget jeg har savnet ham.
  Ikke kun som kæreste, men også som ven, at have ham i nærheden, duften af hans hår, hans hud mod min … Okay, mest som kæreste.
 • Ginie Finkenalıntı yaptı7 yıl önce
  Det, der først og fremmest hjalp mig med at forbedre min situation, var nok, at jeg valgte at fokusere på at arbejde med mig selv, ikke med alle mulige andre. Hvordan skulle man kunne være rigtig lykkelig sammen med en anden, hvis man ikke også tog sig godt af sig selv?
 • Ginie Finkenalıntı yaptı7 yıl önce
  Som man siger, er livet en vej, og den vej kan godt være snoet og fuld af huller, og man ved ikke altid, hvor den vil føre en hen, og det kan godt tage modet fra en. Jeg tror fuldt og fast på, at der er en mening med det, der sker, så for hver nedtur man er igennem, kommer der opture, som vil udligne dem – og det skal nok gå alt sammen til sidst.
 • Ginie Finkenalıntı yaptı7 yıl önce
  Men nogle gange kender man nok bare slet ikke folk. Nogle gange kan de være helt fantastiske, nogle gange fuldkommen forfærdelige. Man er bare nødt til at afgøre med sig selv, hvor meget af begge dele man vil gå med til.
 • Ginie Finkenalıntı yaptı7 yıl önce
  Åh, jeg ved bare ikke, hvordan jeg har det med det.
  Min hjerne er et virvar, jeg slet ikke kan få styr på.
  Jeg skal væk fra det hele. Skal fokusere på det, der gør mig glad, ikke på alt det drengekaos i mit liv
 • Ginie Finkenalıntı yaptı7 yıl önce
  Der er plads nok til, at vi alle sammen kan gøre de ting, vi er gode til. Der vil altid være nogen, der har mere succes end dig, men også altid nogen, der ville ønske, at de havde lige så meget succes som dig. Alle vil gerne lykkes med deres projekt, men vi skal ikke lukke os inde med vores misundelse undervejs. Her på det sidste er det gået op for mig, at man måske godt kan puste en andens lys ud, det vil bare ikke få ens eget lys til at stråle klarere.
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)