bookmate game
da
Kitaplar
Eckhart Tolle

Lev i nuets kraft

 • Niels Stoubæk Schmidtalıntı yaptı3 yıl önce
  NÅR DER IKKE ER NOGEN VEJ UD, ER DER STADIG ALTID EN VEJ IGENNEM.
 • Niels Stoubæk Schmidtalıntı yaptı3 yıl önce
  Hvis du ikke kan overgive dig, så handl straks. Sig, hvad du mener, eller gør noget for at skabe en ændring i situationen – eller fjern dig fra den. Tag ansvar for dit liv.
 • Niels Stoubæk Schmidtalıntı yaptı3 yıl önce
  Det er rigtigt, at kun et ubevidst menneske prøver at udnytte eller manipulere andre, men det er ligeså rigtigt, at kun et ubevidst menneske kan udnyttes og manipuleres.
 • Niels Stoubæk Schmidtalıntı yaptı3 yıl önce
  Det betyder, at din lykke og din ulykke i realiteten er ét. Det er kun tidens illusion, der adskiller dem.
 • Niels Stoubæk Schmidtalıntı yaptı3 yıl önce
  Der skjuler sig et nederlag i enhver succes, og en succes i ethvert nederlag.
 • Tildealıntı yaptı3 yıl önce
  HVER GANG, DU FØLER, AT DER OPSTÅR NEGATIVITET I DIG – hvad enten den er forårsaget af en ydre faktor, en tanke, eller ikke har sin årsag i noget, du er bevidst om – så se på den som en stemme, der siger: „Opmærksomhed. Her og nu. Vågn op. Bevæg dig ud af sindet. Vær nærværende“
  Selv den mindste irritation
 • Tildealıntı yaptı3 yıl önce
  VERSVØM“ DIN KROP MED BEVIDSTHED, når du er uforstyrret i nogle minutter og specielt som det sidste, du

  Øvelse 2 bodyscan og indre krop

 • Tildealıntı yaptı3 yıl önce
  VERSVØM“ DIN KROP MED BEVIDSTHED
 • Tildealıntı yaptı3 yıl önce
  HVORDAN DU GÅR DYBT IND I KROPPEN
  Prøv følgende meditation for at gå endnu dybere ind i kroppen. Den behøver ikke tage lang tid. Tifemten minutter i urets tid skulle være tilstrækkeligt.
  DU SKAL FØRST SIKRE DIG, AT DER IKKE ER YDRE FORSTYRRELSER, f.eks. telefoner eller mennesker, der kan afbryde dig. Sid på en stol, men læn dig ikke tilbage. Hold rygsøjlen ret. Det hjælper dig til at forblive vågen. Vælg som et alternativ din egen yndlingsposition at meditere i.
  Du skal sikre dig, at kroppen er afslappet. Luk øjnene. Træk vejret dybt et par gange. Føl det som om, du ånder dybt ned i maven. Iagttag, hvordan den udvider og sammentrækker sig lidt med hver ind- og udånding.

  Øvelse 1

 • Tildealıntı yaptı3 yıl önce
  Skaber dine tankeprocesser skyldfølelse, stolthed, vrede, anger eller selvmedlidenhed? Hvis det er tilfældet, forstærker du ikke bare en falsk oplevelse af dig selv, men fremskynder også din krops ældningsproces ved at skabe en ophobning af fortid i psyken. Find selv ud af, om dette er sandt ved at iagttage mennesker omkring dig, der er meget tilbøjelige til at holde fast i fortiden.
  DØ I FORHOLD TIL FORTIDEN HVERT ENESTE ØJEBLIK. Du har ikke brug for den. Referer kun til den, når den er absolut relevant for nuet. Føl kraften i dette øjeblik og fylden i Væren. Føl dit nærvær.
  Er du bekymret? Har du mange „hvad hvis“ tanker? Så identificerer du dig med sindet, der projicerer sig selv ud i en imaginær fremtidig situation og skaber frygt. Der er ingen måde, hvorpå du kan håndtere en sådan situation, for den findes ikke. Den er et mentalt spøgelse.
  Du kan stoppe dette vanvid, der undergraver din sundhed og dit liv, ved simpelthen at acceptere det nuværende øjeblik.
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)