da
Anders Morgenthaler

Morgenthalers Dyrefabler: Lille Puha og tre andre fabler

Kitap eklendiğinde bana bildir
Bu kitabı okumak için Bookmate’e EPUB ya da FB2 dosyası yükleyin. Bir kitabı nasıl yüklerim?
Endnu en rablende gal dyrefabelbog fra Anders Morgenthalers hånd. Denne gang handler fablerne blandt andet om en pony, der hedder Bonnie, selv om hun langt hellere ville hedde noget andet, og om stakkels Bertel, der får en stinkende fugleklat lige i bærret og det er måske ikke så dårligt … eller også er det… Du kan også læse om den vrede kanin, Yoyo Haresen, der er skide sur på sin far eller om den elskelige Croissangutang, hvis sprøde hud smager forrygende godt.
4 historier, der handler om vrede, kærlighed og tilgivelse … og om puha. Temaerne bliver taget op på uventede og uhøjtidelige måder, som ikke taler ned til læseren, i bedste Morgenthaler-ånd.
Om den første dyrefabelbog skrev lektørbasen:
«Fire uforudsigelige og skæve dyrefabler fortalt og illustreret af Morgenthaler. Det er anderledes, sjovt og oplagt til højtlæsning.»
Bu kitap şu anda mevcut değil
104 yazdırılmış sayfalar
Orijinal yayın
2014

İzlenimler

  Hans Strunge Bondebir izlenim paylaşıldı3 yıl önce
  👍Okumaya değer
  🎯Değer
  🚀Elden Düşmeyen
  😄LOLZ

  Virkelig god og læseværdig bog. Den er sjov og har nogle budskaber som jeg ikke så tit ser i bøger. I just love it. 5 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Trine Holm Christensenbir izlenim paylaşıldı3 yıl önce
  👍Okumaya değer
  🙈Üzerimde Kayboldu
  🔮Gizli Derinlikler
  🎯Değer
  🌴Plaj Kitabı
  🚀Elden Düşmeyen
  😄LOLZ
  🐼Süslü

  Mega god til små børn 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃

  Kåre Nellemann Sønderbir izlenim paylaşıldı2 yıl önce
  🔮Gizli Derinlikler
  🎯Değer

  Den var rigtig god. Der var flere gode historier i, der er lidt anderledes end man er vant til.

Alıntılar

  Frederik Lindalıntı yaptıgeçen ay
  stønnede Bertel og mønstrede sit mest naive ansigtsudtryk, men det må have set dumt ud, for vorte-svinet skreg: ”Det er fand’me det samme med alle jer KUNSTNERE! I tåger rundt hele dagen og samler INSPIRATION, eller
  Rasmus Højlund Pedersenalıntı yaptı4 ay önce
  Croissangutangen havde lange, slanke arme, der kunne nå fra den ene stikkende gren til den anden. Store, nysgerrige øjne, der spejlede skovbunden. Og lidt for store tænder i overmunden, hvor duggen kunne falde tidligt om morgenen og sent om aftenen.
  Frankalıntı yaptı8 ay önce
  Der var engang et næsehorn, der hed Bertel. Han sov tungt under en busk, mens bladene knitrede, og solen smeltede nattens dug. Bertels tunge krop hævede sig i takt med hans snorken. Han lå på den bare jord, og det gav en billefamilie rig lejlighed til at flytte ind i hans øre. Men deres højlydte småskænderier om, hvor farmors gamle sofa skulle stå, vækkede snart Bertel. Han missede med sine store, bløde øjne. Hans øjenvipper var lange og ifølge en nu tidligere bekendt feminine.

  Bertel rejste sig langsomt op. I samme øjeblik trådte billefamilien ud af hans øre, svært tilfredse med indretningen og specielt placeringen af farmors sofa. De tumlede ud over kanten af øret og styrtede rædselsslagne mod jorden, mens de alle undrede sig over, at deres hus ikke længere lå i stuen, men i tiendesalshøjde.

  Bertel kløede sig i øret og spiste det, der irriterede hans øregang. Det knasede herligt, som småbitte træstykker, der splintrer.

  Næsehornet strakte sig i solen. Det ville blive en varm dag. Han slog sig lidt på sine baller. De var helt døde og summede. Det er faktisk en af de få ulemper ved at være næsehorn: sovende numsepuder, og så selvfølgelig det faktum, at en masse mennesker vil skyde dig og save dit horn af for at putte det i te. Det er også en stor ulempe for et næsehorn.

Kitap raflarında

  Line Katrine Elm
  Børnebøger
  • 46
  • 499
  Ditte Tonsberg Kjær
  Noget for ungerne
  • 125
  • 351
  Forlaget Carlsen
  Forlaget Carlsen
  • 714
  • 205
  Rebekka Flora
  Børnebøger
  • 17
  • 31
  Anders Aagaard From
  Godnathistorier
  • 102
  • 17
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)