Claus Elgaard

Med livet som indsats – en ludoman taler ud


«Mange tror, at ludomaner spiller for at vinde penge. Det er der ikke en, der gør. Vi spiller for at bedøve smerten fra livet.»
Claus Elgaard var en af TV 2's mest eksponerede sportsværter. Altid velklædt og altid velforberedt. Men bag facaden var hans liv et kaos.
I MED LIVET SOM INDSATS fortæller TV 2-vært Claus Elgaard for første gang om sit livs mareridt – et spillemisbrug, der i flere år kontrollerede hans liv, og som bogstaveligt talt var tæt på at slå ham ihjel.
MED LIVET SOM INDSATS er også historien om Claus Elgaards opvækst i skyggen af storesøsterens død. Om faderens spille- og alkoholmisbrug. Om et forlist ægteskab og et kaotisk kærlighedsforhold, som endte med en tragisk død. Endelig er det beretningen om den behandling for ludomani, som Claus Elgaard tog imod i 2007, og som hjalp ham med at vinde livet tilbage.
199 yazdırılmış sayfalar
Telif hakkı sahibi
Lindhardt og Ringhof
Orijinal yayın
2010

İzlenimler

  Per Elkjer Jensenbir izlenim paylaşıldıgeçen yıl
  👍Okumaya değer

  Jette Marianne Toftgaardbir izlenim paylaşıldıgeçen yıl
  👍Okumaya değer

  Keld Frimand Larsenbir izlenim paylaşıldı3 yıl önce
  👍Okumaya değer

Alıntılar

  Randimaya Løkkehjærtealıntı yaptıgeçen yıl
  Der kom mange kendte mennesker på besøg i vores hjem. Foruden Dirch Passer og Klaus Pagh fik vi besøg af bl.a. Lily Broberg, Bjørn Tidman, Hans Kurt, Otto Brandenburg, Gustav Winckler, Bent Werther, Ulla Pia, Susanne Lana og Bjørn fra Bjørn & Okay.
  Randimaya Løkkehjærtealıntı yaptıgeçen yıl
  Jeg elskede den trøje, og jeg glemmer den aldrig. Den var et trofæ, jeg havde vundet, et bevis på, at jeg i en meget tidlig alder havde overvundet min egen frygt og usikkerhed.
  Randimaya Løkkehjærtealıntı yaptıgeçen yıl
  Det var altid min far selv, der præsenterede aftenens modeller, og når det var min mors tur, kaldte han hende altid for Marianne. Det undrede mig. I virkeligheden hed hun jo Ruth, men det brugte han aldrig. Senere har jeg tænkt, at det atter en gang var sælgeren i ham, der var på spil.

Kitap raflarında

  Anette Karna Johansen
  Biografier
  • 74
  • 399
  Pernille
  History & Biography
  • 562
  • 67
  Anette Karna Johansen
  Anette
  • 710
  • 4
  Jannie26
  Jannie, hylde 2
  • 119
  • 1
  Louise Møller Frantsen
  Et must
  • 63
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)