da
Kitaplar
Stefan Ahnhem

Den niende grav

 • Jens Astorbir izlenim paylaşıldı5 ay önce
  👎Pek tutmadım

  Tja

 • Bente Priesbir izlenim paylaşıldı2 yıl önce
  👍Okumaya değer

  En rigtig nattesøvnsrøver

 • Lena Nielsenbir izlenim paylaşıldı4 yıl önce
  👍Okumaya değer

  God spændende bog, måske lidt langtrukken og måske lidt for mange plot at holde styr på. Måske fordi jeg har hørt bogen oplæst. Jeg vil anbefale bogen som i al fald fanger en lige fra første side

 • Jens Christian Hejndorfbir izlenim paylaşıldı4 yıl önce
  👎Pek tutmadım

  Meget for lang. Tåbelig slutning efter at have været alt det vrøvl igennem.

 • Susanne Kjær Seidlerbir izlenim paylaşıldı4 yıl önce
  👍Okumaya değer

  ”Den niende grav” er mit første egentlige bekendtskab med Stefan Ahnheims forfatterskab. Jeg købte bogen til Bogforum i Bella Centret i 2019, efter jeg blev inspireret af et interview med forfatteren. Lad mig sige med det samme at ”Den niende grav” er bestialsk, nervepirrende og smækfyldt med action.

  Samtidig blev jeg også lidt irriteret på Fabian Risk undervejs. I tilspidsede situationer synes jeg måske at han manglede gå-på-mod og initiativ. Men hvis man ser bort fra det, så er ”Den niende grav” fantastisk godt skruet sammen med et overraskende plot og mange uventede drejninger af historien.

  Karakteren Fabian Risk er gift med kunstneren Sonja, som han har 2 børn med. Deres ægteskab kører på pumperne og det er som om flammen imellem Fabian og Sonja er ved at dø ud. I kulissen spøger den smukke og insisterende Niva Ekenhielm, Fabians tidligere kollega.

  I ”Den niende grav” bliver Fabian nærmest tvunget til at samarbejde med Niva igen. Ikke den allerbedste situation, når nu Fabians ægteskab hænger i en tynd tråd. Selve temaet i ”Den niende grav” omhandler organdonation af den ikke helt legale slags.

  Det er makabert og beskrevet så man nærmest væmmes ved de direkte beskrivelser af morderens reaktionsmønstre. Der skal alligevel noget af en fantasi til at skrue sådan en bestialsk handling sammen fra forfatterens hånd. Læseren skal i hvert fald ikke være sart.

  Stefan Ahnhem flirter en del med sit danske publikum ved at have lagt en del af handlingen dels i Danmark, dels i Sverige. Ved første øjekast ser det ud til at der er forskellige spor der bliver efterforsket. Men mon ikke det skal vise sig at de forskellige sager hænger lidt sammen alligevel.

  Jeg giver absolut mine varmeste anbefalinger til ”Den niende grav” hvis man ikke er sart og holder af en krimi smækfyldt med spænding og fart over feltet.

  Krimiormen.dk

 • Peter Hansenbir izlenim paylaşıldı4 yıl önce
  👍Okumaya değer
  🎯Değer

  Udemærket. Lang. Krævede lidt genstart.

 • Inga Bente Jensenbir izlenim paylaşıldı4 yıl önce
  👎Pek tutmadım

  Utrolig forvirrende og dårlig bog

 • Anne Jensenbir izlenim paylaşıldı4 yıl önce
  👍Okumaya değer

  Super spændende

 • Louise Duus Bergmannbir izlenim paylaşıldı4 yıl önce
  👍Okumaya değer

  Utrolig spændende

 • Jimmi Macdamsbir izlenim paylaşıldı5 yıl önce
  👍Okumaya değer

  Man er underholdt, hvis man ellers kan sige det om menneskets ondskab. Heldigvis har vi fabian til at få sandheden frem

fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)