Anna Grue

Mysteriet i Genbrugsen

En række dødsfald sker blandt en flok frivillige i en af Nykøbing Sjællands genbrugsbutikker. Først ét, så et andet af de ældre mennesker mister livet. Politiet mener, det er af naturlige årsager, men den tror efterlønneren Anne-Maj Mortensen ikke på. Stædigt går hun i gang med selv at opklare sagen midt i hverdagslivet med familiemiddage, slankekure, hundeopdragelse og havearbejde.
270 yazdırılmış sayfalar
Orijinal yayın
2020

Diğer versiyonlar

İzlenimler

  Hans Bjarne Blomhøjbir izlenim paylaşıldı4 ay önce
  👍Okumaya değer

  Jeg giver den 📗📗📗📗📗af 6

  Henriettebir izlenim paylaşıldı4 ay önce
  👎Pek tutmadım
  💩Kati
  🙈Üzerimde Kayboldu
  💤Sıkıııcıııı!

  Jeg havde forventet meget mere af den, så jeg blev skuffet. Syntes det er en tynd historie

  Charlotte Hedelundbir izlenim paylaşıldı4 ay önce
  👍Okumaya değer

  🙂

Alıntılar

  Anette Ellegaardalıntı yaptı7 ay önce
  Det ved hendes familie selvfølgelig, men det sker af og til, at en gæst uforvarende tager opstilling ude i køkkenet for at slå en hyggelig sludder af eller tilbyde sin hjælp, så Anne-Maj er nødt til lige at markere sig: Værsgo, tag et glas vin, og sæt dig ind i stuen, søde.
  Signe Skrydstrup Dorph-Petersenalıntı yaptıgeçen yıl
  Man skal ikke forsøge at kommunikere med Anne-Maj, når hun kokkererer. Hvis man gør det, mister hun både tråden og overblikket og bider fra sig. Det ved hendes familie selvfølgelig, men det sker af og til, at en gæst uforvarende tager opstilling ude i køkkenet for at slå en hyggelig sludder af eller tilbyde sin hjælp, så Anne-Maj er nødt til lige at markere sig: Værsgo, tag et glas vin, og sæt dig ind i stuen, søde. Jeg kommer med maden, når den er færdig.
  Trods den let krigeriske attitude er køkkenarbejdet dog først og fremmest forbundet med varme følelser. For Anne-Maj er det ikke bare en kær hobby; den er samtidig hendes foretrukne måde at vise følelser på. I hver eneste ret er kærlighed en vigtig ingrediens. Det er sådan, hun viser sin datter, sit barnebarn og sine venner, hvor meget de betyder for hende. Det ved hun, og det ved de, om ikke andet, så i deres underbevidsthed.
  Michel Steen-Hansenalıntı yaptıgeçen yıl
  må I gerne gå til bords,” siger hun. Anne-Maj formoder altid – naiv, som hun er – at gæsterne ved denne besked omgående finder deres pladser, selv om hun udmærket ved, at sådan går det aldrig. Der er altid mindst én, som skal tisse af, én, der skal lægge sin telefon til opladning, to, der skal have vasket hænder. Som regel tager det flere minutter, fra hun kalder folk til bordet, til de alle er bænket – uanset om hun har varslet dem i god tid forinden eller ej – og i de minutter er Anne-Maj ved at eksplodere af utålmodighed. Forstår de da ikke, at grøntsagerne mister deres spændstighed, at sovsen stivner, at kødets fine, rosa tone bliver bleg og grålig, mens de trasker rundt og fumler sig færdig?

Kitap raflarında

  Helene Juul Jensen
  Krimi
  • 902
  • 180
  Niels Otto Lund Jensen
  Krimi
  • 210
  • 17
  Lene Dall Larsen
  Bøger jeg vil læse
  • 89
  • 7
  Ulla Vestergren Rasmussen
  Læste bøger
  • 287
  • 5
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)