Sjove børnebøger for hele familien

Alvilda
7Kitaplar16Takipçiler
Børnebøger fyldt med sjov og spas, som både forældre og børn kan grine ad!
  Alvildakitap kitaplığına bir kitap eklediSjove børnebøger for hele familien2 yıl önce
  TIMMY TABER ER TILBAGE!

  Er der nogen, der ikke kender mig endnu, skal de bare vide tre ting:

  1. Jeg blev født.
  2. Jeg var et geni.
  3. Jeg grundlagde et forretningsimperium.
  Og nu er jeg tæt på at opklare min generations største mysterium. Men selv et geni kan bringes til fald af fupmagere, svindlere, bedragere og alle deres rævestreger. Vil det lykkes den største bedrager af dem alle (den, hvis navn ikke må nævnes … ) at spolere MEGA TABER A/S’ triumf?
 • Alvildakitap kitaplığına bir kitap eklediSjove børnebøger for hele familien3 yıl önce
  Ny skole. Ny ondskabsfuld pige. Nyt crush. Ny dagbog, hvor Nikki afslører alt …!

  OM NIKKIS DAGBOG: I serien møder man pigen Nikki, som prøver at passe ind. Hun tegner og fortæller sjove, tåkrummende pinlige og ikke mindst superunderholdende historier om forelskelser, veninder, irriterende småsøskende og de alt for smukke, populære piger.
 • Alvildakitap kitaplığına bir kitap eklediSjove børnebøger for hele familien3 yıl önce
  NAVNET ER TABER. TIMMY TABER.

  Jeg er grundlægger af og direktør for detektivbureauet Taber A/S – det bedste detektivbureau i byen, hvis ikke i landet. Muligvis i hele den vestlige verden.

  Min succes er dog ikke kommet af sig selv. Der har været forhindringer. F.eks.:

  1. Min mor
  2. Min skole
  3. Min idiot af en bedsteven
  4. Min isbjørn
  … og hende, som ikke har noget ansigt, fordi jeg har bortcensureret det, og som vi aldrig, aldrig, aldrig nogen sinde skal tale om. Overhovedet.

  Stephan Pastis er manden bag tegneserien “Perler for svin”, som går i 650 aviser verden over. “Timmy Taber” er hans første illustrerede tekstbog, og den blev straks nummer 1 på New York Times' bestsellerliste.
 • Alvildakitap kitaplığına bir kitap eklediSjove børnebøger for hele familien3 yıl önce
  «Vil du ikke godt fortælle et eventyr, Bedstemor Bob?» sagde Søde Sally Sukkertop. «Men husk nu, at jeg ikke kan tåle at høre det der navn, du ikke må sige …»
  Søde Sally Sukkertop kunne ikke tåle at høre ordet «Rødhætte», og det var jo, fordi Bedstemor Bob fik puttet Rødhætte ind i alle de eventyr, hun fortalte, og det var lige til at få galoperende spat af, og derfor sprængte Søde Sally Sukkertop Bedstemor Bob i luften, hver gang hun sagde Rødhætte.

  Her er for første gang alle de ækle æventyr i Rune T. Kiddes kærlige og kuleskøre serie om Bedstemor Bob og Søde Sally Sukkertop samlet i én bog. Det er grimmere end Grimm og anderledes end Andersen. Det er for børn fra 6 til 106 år. Det er fandenfiseme sjovt.
 • Alvildakitap kitaplığına bir kitap eklediSjove børnebøger for hele familien3 yıl önce
  Lise har fået en ny nabo: Bulle, en lillebitte og virkelig ikke helt almindelig dreng. Da Lise og Bulle bliver venner med den endnu mere ualmindelige Doktor Proktor, bliver de rodet ind i et vildt og morsomt eventyr om tabt kærlighed og ægte venskab, en fæl anakonda og et par eksemplarer af idiotus kolossalus, et topsikret fangehul og et håbløst dårligt skoleorkester – og ikke mindst: verdens kraftigste pruttepulver!

  JO NESBØ (født 1960) nyder stor international succes med sine kriminalromaner om Harry Hole. Heldigvis skriver han også for børn, og bøgerne om Doktor Proktor udkommer på over 35 sprog!
 • Alvildakitap kitaplığına bir kitap eklediSjove børnebøger for hele familien3 yıl önce
  ”Fra jeg læste Børste første gang, elskede jeg den! Historien er fortalt med vid og vingesus af Annette Bjergfeldt. Hendes sans for sproglige finurligheder er ubeskrivelig, og jeg kan varmt anbefale ’Børste’ til alle, både store og små!”
  – Sigurd Barrett
 • Alvildakitap kitaplığına bir kitap eklediSjove børnebøger for hele familien3 yıl önce
  Lasse-Leif er lige blevet fire år. Han bor sammen med sin far og mor – og dukken Luske-Lise. Lasse-Leif er altid sød og velopdragen. Siger han selv. Hver gang noget går galt, er det Luske-Lises skyld …

  Mormor er på besøg hos Lasse-Leif. Da hun er gået, siger mor, at mormor var godt muggen, og at hun vist havde nej-hatten på i dag. Og så sker det helt fantastiske: Lasse-Leif opdager, at mormor har glemt sin nej-hat, og han tager den på. Hatten er vildt sej, men inden længe er Lasse-Leif nødt til at sige “nej” til alt … både mooncar-race, pandekager og is!

  Mette Finderups bøger om Lasse-Leif og Luske-Lise skildrer i børnehøjde de glæder og sorger, der optager mindre børn. Bøgerne er illustreret af Annette Carlsen.
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)