bookmate game

Samuel Bjørk

Bookmate
3Kitaplar28Takipçiler
Bag pseudonymet Samuel Bjørk gemmer sig den norske musiker og forfatter Frode Sander Øien. 'Samuel Bjørk' debuterede i 2013 med bogen »Det henger en engel alene i skoven«, som er solgt til udgivelse i 22 lande.
  Bookmatekitap kitaplığına bir kitap eklediSamuel Bjørk4 yıl önce
  Vinter 1999. En gammel mand kører hjem efter at have fejret jul med sin familie. Han bor oppe i fjeldet. Det er mørkt og ulidelig koldt, og han er alene på vejen. Pludselig fanger hans forlygter noget forude. Han bremser voldsomt, i den tro at det er et dyr, og opdager så, hvad der i virkeligheden befinder sig foran ham: en ung dreng i chok, næsten frosset ihjel. På hovedet bærer han et gevir.
  Bookmatekitap kitaplığına bir kitap eklediSamuel Bjørk4 yıl önce
  En teenagepige, der er forsvundet fra et hjem for unge med problemer, findes myrdet. Tilsyneladende er der tale om et rituelt mord, og Holger Munch og Mia Krüger sættes på sagen. Mia kæmper dog stadig med selvmordstanker og et overforbrug af piller og alkohol, og efterforskningen af den grusomme sag gør hende absolut ikke mere stabil.
  Bookmatekitap kitaplığına bir kitap eklediSamuel Bjørk4 yıl önce
  En seksårig pige findes hængt i en skov. Hun er iført en gammeldags dukkelignende kjole og omkring hendes hals hænger et skilt med ordene ’Jeg rejser alene’.

  Stjerneefterforskeren Mia Krüger har forladt politiet. Hun har isoleret sig på en lille ø, hvor hun martres af fortiden og planlægger sit eget selvmord. Men da hendes gamle chef, den godmodige Holger Munch, opsøger hende, overtales hun til at vende tilbage til — bare så lang tid, det tager at opklare sagen om pigen i skoven. Men hun er kun den første.
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)