bookmate game

Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Alıntılar

Erik Johansen Jappealıntı yaptı15 gün önce
En del af hemmeligheden bag, at jeg har det godt i dag, er, at jeg har lært mig selv at kende i alle de år, hvor jeg har måttet leve med mørket som en lurende mulighed og en truende afgrund i mig. Hver dag rummer sin egen disciplin, der holder sindet i vater. Min personlige opskrift lyder i al sin forsimplede enkelthed således: meditation, åndelig disciplin, fysisk træning, kunst, at rette blikket ud mod verden i stedet for kun mod mig selv.
Erik Johansen Jappealıntı yaptı15 gün önce
Jeg har gennem tiden vendt mange sten fra min barndom. Noget bliver ved med at hjemsøge mig, men jeg orker ikke at grave i det mere. Det, jeg får ud af den form for terapi, er ikke længere ubehaget værd. Tror jeg. Jeg vil hellere finde ud af, hvordan jeg kan leve med mit eget sind, end hvad min angst skyldes. Gad vide, hvordan det så er at skulle dykke ned i krigens vanvid, når man endelig er sluppet ud?
Erik Johansen Jappealıntı yaptı14 gün önce
Du kan have oplevet grusomme ting, men det er i stabiliteten, at de udfolder sig. Det er den almindelige hverdag, der er svær for de fleste. Vores hjerne og vores biologi er skabt til at kunne overleve. Men at få en fredelig hverdag til at hænge sammen er svært.

İzlenimler

Dorte Reehaugbir izlenim paylaşıldıgeçen yıl
🔮Gizli Derinlikler
💡Çok Şey Öğrendim
🎯Değer
👍Okumaya değer

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vagn Preben Marker Hansenbir izlenim paylaşıldı5 ay önce
👍Okumaya değer

Lidt langtrukket

 • Anne Lise Marstrand-Jørgensen
  Sange om stilhed og hjem
  • 66
  • 1
  • 8
  • 2
  da
  Kitaplar
 • Else Møller Jensenbir izlenim paylaşıldıgeçen yıl
  👍Okumaya değer

  God bog. God oplæser.

  fb2epub
  Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)