da

Svend Brinkmann

Svend Brinkmann er psykolog. Han er uddannet Cand.psych. fra Aarhus Universitet indenfor forskningsområdet etik og moralfilosofi. Brinkmann har desuden en bachelor i filosofi. Han er i dag ansat som professor i psykologi ved Aalborg Universitet – hans områder er her almenpsykologi og kvalitative metoder. Svend Brinkmann har skrevet, redigeret og bidraget til flere bøger. Han har bla. redigeret antologien "Selvrealisering - kritiske diskussioner af en grænseløs udviklingskultur" fra 2005. Og skrevet bøgerne ”Identitet - udfordringer i forbrugersamfundet” fra 2008 og ”Det diagnosticerede liv – sygdom uden grænser” fra 2010. Svend Brinkmanns seneste bog hedder ”Stå fast” og er fra 2014.
yıl ömür: 23 Aralık 1975 şu an

Kitaplar

Sesli kitaplar

Ses

Kitap çevirileri

Alıntılar

Patrycjaalıntı yaptıgeçen yıl
Eksempelvis sover vi i dag gennemsnitligt en halv time mindre om natten end i 1970’erne, og op til to timer mindre end i 1800-tallet.4 Næsten alle aspekter af tilværelsen har gennemgået en hastighedsforøgelse, så vi nu for eksempel taler om fastfood, speed-dating, power naps og korttidsterapi
Malte Vermehren Eggersalıntı yaptıgeçen yıl
forandring er det eneste stabile, og hvor det eneste, vi populært sagt kan være sikre på, er, at det, vi lærte i går, vil blive forældet i morgen
Louise Kjeldgårdalıntı yaptıgeçen yıl
Tanken er også, at bogen – som en slags anti-selvhjælpsbog – vil kunne inspirere til at ændre måden at betragte og leve sit liv på.

İzlenimler

Karin Krogstrupbir izlenim paylaşıldıgeçen yıl
👍Okumaya değer

Virkelig god 😀 Svend er belæst og klog - og man gør sig gode tanker om livet undervejs

Peter Hansenbir izlenim paylaşıldı8 ay önce
👍Okumaya değer

Virkelig god og livsbekræftigende bog

dennisrisvadbir izlenim paylaşıldı9 ay önce
🔮Gizli Derinlikler
💡Çok Şey Öğrendim
🎯Değer
👍Okumaya değer

Tre kloge mænd diskuterer livets store spørgsmål, og resultatet er en slags intellektuel pingpong, der skiftevis bevæger sig fra det ret banale til det dybt interessante. Samtalen indeholder en del name-dropping og "jeg læste engang et sted…", men omvendt er det bogens styrke at de forholder sig til andet end egne synspunkter, og at de tillader sig at tvivle, frem for at fremstå bedrevidende.

 • mevcut değil
  Frederik Lindhardt,Rane Willerslev,Svend Brinkmann,Tor Nørretranders
  Det, du ikke forstår, gør dig klogere
  • 5
  • 2
  • 26
  da
 • fb2epub
  Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)