da
Kitaplar
Vincent F. Hendricks,Mads Vestergaard

Fake News

Medierne oversvømmes i dag af fordrejninger og forvanskninger. Første skridt til at dæmme op for den udvikling, er at forstå, hvad der forårsager den. I FAKE NEWS fortæller Vincent F. Hendricks og Mads Vestergaard letforståeligt om, hvordan opmærksomhedsøkonomien hos politikere, i medierne og blandt borgere kan føre til et postfaktuelt demokrati, i hvilket eventyrlige historier erstatter kendsgerninger som grundlag for politisk debat og lovgivning.
185 yazdırılmış sayfalar
Orijinal yayın
2017
Yayımcı
Gyldendal

Diğer versiyonlar

İzlenimler

  larslarsen27149bir izlenim paylaşıldı4 yıl önce
  💡Çok Şey Öğrendim

  Læseværdig

Alıntılar

  Peter Bertel Ottesenalıntı yaptıgeçen yıl
  Opmærksomhed i bytte for penge er et grundprincip i marketing, som fra sin fødsel har været uadskillelig fra opmærksomhedshøst. Opmærksomhed er indgangen til folks bevidsthed og en nødvendig betingelse for al succesfuld kommunikation fra undervisning og vidensformidling til overtalelse, forførelse og manipulation. Det gør den ekstremt værdifuld for alle aktører, der har noget at sælge. Om det, der sælges, er traditionelle forbrugsvarer, et budskab eller en politisk kandidat til et valg, gør her ingen forskel. Opmærksomhed er forudsætningen.
  Claus Munch Sandveialıntı yaptı2 yıl önce
  Opmærksomhed i bytte for penge er et grundprincip i marketing, som fra sin fødsel har været uadskillelig fra opmærksomhedshøst. Opmærksomhed er indgangen til folks bevidsthed og en nødvendig betingelse for al succesfuld kommunikation fra undervisning og vidensformidling til overtalelse, forførelse og manipulation.
  Claus Munch Sandveialıntı yaptı2 yıl önce
  Den informationsmæssige infrastruktur og mulighederne for at veksle opmærksomhed i form af klik til reklamedollars, som blandt andre Google og Facebook giver anledning til, har skabt et kraftigt økonomisk incitament til at producere og sprede fake news.

Kitap raflarında

  Sten Sagen
  Fagbøger
  • 96
  • 21
  jonathan kirkedal
  Samfund
  • 25
  • 5
  Sif Holst
  Læs
  • 146
  • 2
  Sif Holst
  Journalistik
  • 44
  • 2
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)