bookmate game
da
Kitaplar
Jo Nesbø

Kniv

Harry Hole er begyndt at drikke igen. Rakel — den eneste kvinde han nogensinde har elsket — har smidt ham ud, og han er blevet fyret fra sit job på Politiskolen. Som afdanket legende får han dog allernådigst lov at skubbe rundt med papirer og tage sig af rutinesager hos politiet.

Harry stilles over for et valg: at gå til bunds med det samme — eller at rejse sig og gå under senere. Da han ikke har mere at miste, begynder han en ensom jagt på en gammel fjende.

I KNIV drives Oslo Politis mest sagnomspundne efterforsker ind i et helvede, han ikke i sine værste mareridt har kunnet forestille sig.
572 yazdırılmış sayfalar
Telif hakkı sahibi
Modtryk
Orijinal yayın
2019
Yayınlanma yılı
2019
Yayımcı
Modtryk
Seriler
Harry Hole

Diğer versiyonlar

Bunu zaten okudunuz mu? Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?
👍👎

İzlenimler

 • Susanne Helene Petersenbir izlenim paylaşıldı3 ay önce
  👍Okumaya değer
  🔮Gizli Derinlikler
  💡Çok Şey Öğrendim
  🌴Plaj Kitabı
  🚀Elden Düşmeyen

  Jo Nesby bliver bedre og bedre, glæder mig til næste.waw

 • Lars Halskov Christiansenbir izlenim paylaşıldı2 yıl önce
  👍Okumaya değer
  🎯Değer

  Rigtig go roman

 • Kjeld Søndergaard Bentsenbir izlenim paylaşıldı3 yıl önce
  👍Okumaya değer

  Skræmmende god

Alıntılar

 • Elsebeth Bondealıntı yaptı2 yıl önce
  havde sagt det i én eneste lang sætning uden at trække vejret, og Bjørn havde lyttet og tænkt: Er det sandt? Er det det, der definerer mig? Var det det, han som bondesøn var flygtet fra de bølgende agre i Toten for at blive? En feminiseret, militant konformist og taber? En mislykket, agterudsejlet politibetjent, der søgte et image som modtræk? Som brugte sine rødder, en ramponeret bil, Elvis og gamle helte fra countrysangen, hestehale a la halvtredserne, støvler i slangeskind og dialekt til at trække en linje tilbage til noget ægte, jordnært, men som var lige så lidt ærlig som politikeren fra det vestlige Oslo, som når han skulle fremføre sin valgtale på fabrikkerne, tog slipset af, smøgede skjorteærmerne op og indføjede så mange dialektudtryk, som hans sprog kunne bære?
  Måske var det sådan. Eller, hvis det ikke var hele sandheden, så var det måske en del af den. Men definerede det ham? Nej. Lige så lidt som det, at han havde rødt hår, definerede ham. Det, der definerede ham, var, at han var en helvedes god kriminaltekniker. Og én ting til.
  “Måske har du ret,” havde Bjørn svaret, da Endre trak vejret, “Måske er jeg en latterlig taber. Men jeg er rar mod folk. Og det e
 • Michael Toke Bergalıntı yaptı2 yıl önce
  På trods af hvad han lige havde sagt, tænkte Harry, at han kunne mærke osen af den andens dårlige samvittighed gennem telefonen.
 • Lone Thygesenalıntı yaptı2 yıl önce
  Kasparov havde pebet og kradset, mens Sung-min løftede ham og bar ham over mod deres våde undergang, men på en eller anden måde var det lykkedes dem at komme over.

Kitap raflarında

fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)