Louise Hay

Helbredende tanker

126 tekster over emner som humor, sult, bevidsthed, sygdom, børn osv. til støtte, opmuntring og viden til at klare hverdagen.
72 yazdırılmış sayfalar
Orijinal yayın
2015
Yayımcılar
Gyldendal, Borgen

Diğer versiyonlar

İzlenimler

  stinnekatrienbir izlenim paylaşıldı4 yıl önce

  Fin lille bog

  Anne-Mai Elisabeth Hedegaard Lauridsenbir izlenim paylaşıldı2 yıl önce
  👍Okumaya değer
  💡Çok Şey Öğrendim
  🎯Değer

Alıntılar

  Süleyman Hayalalıntı yaptı4 ay önce
  AUTORITET

  Jeg er mit livs forfatter

  Der er ikke nogen person, noget sted, eller nogen ting, der har nogen som helst magt over mig, for jeg er den eneste tænker i min bevidsthed. Som barn accepterede jeg autoriteterne, som var de guder. Nu lærer jeg at trække min styrke tilbage og blive min egen autoritet. Nu accepterer jeg mig selv som et stærkt, ansvarligt væsen. Når jeg mediterer hver morgen, kommer jeg i kontakt med min egen indre visdom. Livets skole er dybt tilfredsstillende, når vi finder ud af, at vi alle er elever og alle er lærere. Vi er hver især kommet for at lære noget, og for at undervise i noget. Idet jeg lytter til mine tanker, leder jeg blidt sindet mod at stole på min indre visdom. Lad dig selv vokse og blomstre og overlad alle dine forhold på jorden til din guddommelige kilde. Alt er godt.
  Jeg elsker mig selv igennem alle oplevelser, og alt er godt!
  Jessica Bahrami Tenisalıntı yaptı2 yıl önce
  Når der foregår manipulerende spil, er det vigtigt, at jeg kontakter det lille barn inden i mig og forsikrer det, at jeg elsker det, og at vi sammen klarer os igennem dette.
  Jessica Bahrami Tenisalıntı yaptı2 yıl önce
  Hvis tilværelsen ikke forløber, som vi forventer, betyder det ikke, at vi er dårlige mennesker eller har uret. Det er et signal om, at vi bliver omdirigeret af den guddommelige vejledning. Når dette sker, så find et stille sted, hvor du kan slappe af og forbinde dig med din indre intelligens. Bekræft, at tilførslen af visdom er uudtømmelig og tilgængelig for dig, og hvad end, du har brug for at vide, viser sig for dig i den perfekte tid-rum-sammenhæng.

Kitap raflarında

  Helge Nymann Nielsen
  Sorgbearbejdning
  • 32
  • 3
  Dorte Susanne Funch
  Spirituelt
  • 10
  • 3
  Katja Herhold Larsen
  Viden
  • 104
  • 2
  Lone Jane Sejbjerg Dinesen
  Mine børger
  • 56
  • 2
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)