bookmate game

Thomas Korsgaard

Bookmate
6Kitaplar71Takipçiler
Han debutterede i 2017 med den populære og anmelderroste romanen, »Hvis der skulle komme et menneske forbi«. Derefter kom »En dag vil vi grine af det« i 2018, og i 2021 udkom sidste bog i trilogien om Tue, »Man skulle nok have været der«, som han modtog De gyldne laurbær for. Han har desuden skrevet dramatik, noveller og børnebøger.
  Bookmatekitap kitaplığına bir kitap eklediThomas Korsgaard2 yıl önce
  Tue bærer alle sine ting ned til storskrald. Udlejeren på Frederiksberg har smidt ham ud, og han har ingen steder at tage hen. At vende tilbage til Skive og familien med den voldelige far er utænkeligt. Med sig har han en sportstaske med tøj, en computer og en lille palme. Om dagen sælger han avisabonnementer på gaden, og om natten sniger han sig til at sove i et af avisens baglokaler. Her møder han Victoria, som tilbyder, at han kan overnatte på sofaen hos hende og hendes mor, en succesfuld arkitekt. Det bliver et møde med en helt anden slags hjem, end Tue er vant til, og han tager i dén grad deres herskabslejlighed i besiddelse. Snart er Tue dog på gaden igen, hvor han flakker rundt og må søge ly tilfældige steder og hos tvivlsomme typer.
  Bookmatekitap kitaplığına bir kitap eklediThomas Korsgaard2 yıl önce
  Seks sjove historier, der med garanti giver dig et smil på læben og lyst til en tur i kiosken efter tyggegummi!
  Bookmatekitap kitaplığına bir kitap eklediThomas Korsgaard2 yıl önce
  Da drengen Sylvester er ked af sin spinkle stemme og lille mund, skriver han et brev i håb om, at nogen kan hjælpe ham. Og det sker. Nogen dukker op. Nogen Kristiansen, som er en mand med et stemmekatalog under armen. Nu får Sylvester lov til at prøve en masse forskellige stemmer for at finde en, der passer. En rørende komisk historie om at stå ved den, man er.
  Bookmatekitap kitaplığına bir kitap eklediThomas Korsgaard2 yıl önce
  Femten noveller om hemmeligheder, ensomhed og store forhåbninger.
 • Thomas Korsgaard
  Tyverier
  • 388
  • 11
  • 20
  • 36
  da
  Kitaplar
 • Bookmatekitap kitaplığına bir kitap eklediThomas Korsgaard2 yıl önce
  Hvad sker der med en familie i underskud, som pludselig kommer til penge? Som endelig får det, de har drømt om? Vil alt nu endelig blive godt i hjemmet for enden af den lange grusvej lidt uden for Skive?
  Bookmatekitap kitaplığına bir kitap eklediThomas Korsgaard2 yıl önce
  Romanen følger en familie på en gård lidt uden for Skive i Midtjylland. Faderen er ved at gå fallit og må låne penge af sin succesfulde storebror, der tilsyneladende gladeligt låner familien penge, men kræver både taknemmelighed og kontrol til gengæld. Moderen bruger dagene på at kæderyge foran computeren, mens hun spiller internetkasino. Børneflokken er — ligesom faderens mange hunde, som løber vildt om på gårdspladsen — overladt til sig selv
  Thomas Korsgaards roman er skrevet med både følsomhed og mørk humor, og beskriver den afstumpethed og afmagt, der opstår, når kærligheden forsvinder i en familie. Det er en bog om vold. Om fattigdom. Om at blive voksen for tidligt. Og om alt det, der sker, når håbet forsvinder.
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)