Karl Ove Knausgård

Min kamp VI

I det anmelderroste selvbiografiske romanværk, Min kamp, udforsker Karl Ove Knausgård nådeløst og selvudleverende sit eget liv, sine ambitioner og svagheder, sin usikkerhed og tvivl, sine relationer til venner og kærester, kone og børn, mor og far.
Det er et værk, hvor livet beskrives i alle nuancer, fra de afgørende, rystende øjeblikke til hverdag livets mindste detaljer. Det er også et risikabelt projekt, hvor grænserne mellem det private og det offentlige overskrides, ikke uden omkostninger for forfatteren selv og for de mennesker, som beskrives.
I sjette og sidste bog handler det om realiseringen af værket: om udgivelsen af de tidligere bind og omstændighederne omkring dette, om litteraturen selv og dens forhold til virkeligheden.
«Som Ammundsen, der erobrede Sydpolen, eller Nansen, der gik over indlandsisen på ski, vil Knausgård være sin tids store skrivende opdagelsesrejsende, litteraturens ironman.»
– Politiken
«Et litterært bjergmassiv fuldt af glitrende tinder og dybe afgrunde.»
****** (6 hjerter) Jes Stein Pedersen, Politiken
1.484 yazdırılmış sayfalar
Telif hakkı sahibi
Lindhardt og Ringhof
Orijinal yayın
2012
Seriler
Min kamp

Bu Seride

Diğer versiyonlar

İzlenimler

  Ünal Inceerbir izlenim paylaşıldı9 ay önce
  👎Pek tutmadım

  En rodet og usammenhængende roman, jeg ikke synes hænger rigtigt sammen med de foregående 5 bøger.

  Anne Vigantbir izlenim paylaşıldı2 yıl önce
  💩Kati
  🙈Üzerimde Kayboldu
  💤Sıkıııcıııı!

  Forfatteren brugte flere sider på unødvendige historiske facts. Det blev bare enormt at komme igennem alle de sider. Så endte med at tro det mere var Mein Kampf og Hitler info

  Helene Korvenius Nedergaardbir izlenim paylaşıldı7 ay önce
  👍Okumaya değer

Alıntılar

  Louise Amalie Stenbakkenalıntı yaptı2 yıl önce
  Når det gjaldt religion, var man også yderst varsom, kirken og staten var for længst adskilt, og de var gået så langt som til at præsterne ikke nævnte Gud eller Jesus eller Bibelen når de prædikede for eleverne, det kunne virke stødende, mange af dem kom jo fra muslimske hjem. Det var den samme forskelsfjendtlige ideologi der ikke ville acceptere mandlig og kvindelig, han og hun, som størrelser. Eftersom han og hun definerer køn, blev det foreslået at bruge hen for begge. Idealmennesket var et hen som så det som sin vigtigste opgave ikke at undertrykke nogen religioner eller kulturer ved at give sin egen kultur forrang. Denne totale selvudslettelse, som var aggressiv i sin nivelleringsvilje, men som opfattede sig selv som tolerant, var et fænomen i den kulturelle middelklasse
  Lise Glindvad Nørgaardalıntı yaptı7 ay önce
  Hvor gammel er han?
  – Omkring femoghalvtreds, tror jeg.
  – Og her sidder du. Gråt hår, gråt skæg. Fyrre år gammel. I er altså jævnaldrende. Du skal ikke finde dig i at blive behandlet sådan af en jævnaldrende.
  Alice Perssonalıntı yaptı8 ay önce
  motorvejen og kom ind på den smallere landevej

Kitap raflarında

  Mads Møller
  Min Kamp
  • 6
  • 1
  Lise Skaaning Buus
  Kl
  • 58
  Louise Amalie Stenbakken
  2019
  • 39
  Gitte Aas Sørensen
  Hannes hylde
  • 34
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)