da
Kitaplar
Karl Ove Knausgård

Min kamp II

Min kamp II, anden bog, er en roman om kærlighed og venskab, forældre og svigerforældre, om livet med små børn i en svensk by og om skrivning som et forsøg på forløsning og overskridelse af egne begrænsninger.
I bog to af det ambitiøse seksbindsværk MIN KAMP dykker Karl Ove Knausgård ned i familielivet med alt, hvad det indebærer, og han fremstiller som i første bog sit liv i alle dets detaljer og nuancer med hudløs ærlighed.
«Det er en fremragende, fabulerende og tankevækkende bog, som jeg nødig slipper. Karl Ove Knausgård er en stor forfatter, men en sproglig renhed, et stort overblik og en overstrømmende rigdom på fortællinger.»
– Litteratursiden
«Karl Ove Knausgård holder et formidabelt niveau»
****** (6 hjerter), Politiken
724 yazdırılmış sayfalar
Telif hakkı sahibi
Lindhardt og Ringhof
Orijinal yayın
2012
Seriler
Min kamp

Bu Seride

Diğer versiyonlar

İzlenimler

  John Hattingbir izlenim paylaşıldı9 ay önce
  👍Okumaya değer

  Super!

  Jesper Pedersenbir izlenim paylaşıldı2 yıl önce

  Det er Knausgård. På godt og ondt, men altid læseværdig.

  Louise Amalie Stenbakkenbir izlenim paylaşıldı4 yıl önce
  🎯Değer

  Jeg er glad for at jeg har mange bøger til gode med Knausgaard, fantastisk forfatter!

Alıntılar

  Jesper Pedersenalıntı yaptı2 yıl önce
  Alle ved hvilken vej modernismen går, man skaber en form ved at bryde en form ned, i en uendelig regres, det skal bare fortsætte, og så længe det ser sådan ud, kommer erfaringen til at sejre. Det unikke i vores tid, den rene eller selvstændige handling, er jo at afstå, ikke tage imod.
  holmgaardpostalıntı yaptı5 yıl önce
  Linda lå og sov ved siden af mig med Vanja tæt ind til brystet. For hende var skænderiet for længst forbi. Det var kun mig der kunne være tvær og sur i flere uger, kun mig der kunne gå med nid og nag i årevis. Men ikke mod andre end hende. Det var kun Linda jeg skændtes med, det var kun hende jeg bar nag til. Hvis min mor, min bror eller mine venner sagde noget stødende, lod jeg det hvile, der var ikke noget af det de sagde, der gik mig på, eller spillede nogen rolle for mig, ikke egentlig. Jeg havde tænkt at det hørte med til mit liv som voksen, at det var lykkedes mig at dæmpe alle overtoner og undertoner i min karakter, der oprindeligt havde været eksplosiv, og derfor ville leve resten af mit liv i ro og fordragelighed og løse alle samlivskonflikter med ironi og hån og den der sure tavshed jeg var blevet så god til efter de tre langvarige forhold jeg havde haft. Men med Linda var det som om jeg blev slynget tilbage igen, til den tid hvor mine følelser svingede fra den største glæde til det største raseri til den bundløse desperation og fortvivlelse, den tid hvor jeg levede i en slags serie af altafgørende øjeblikke, og intensiteten var så høj at livet nogle gange næsten føltes uleveligt, og der ikke var andet der kunne give fred end bøger, med deres andre steder, tider og mennesker, hvor jeg var ingen, og ingen var mig.
  René Frandsenalıntı yaptı7 ay önce
  Et liv er enkelt at forstå, de faktorer der bestemmer det, er få. I mit var der to. Min far og det at jeg ikke hørte til noget sted.

Kitap raflarında

  Lindhardt og Ringhof
  Fantastiske murstensromaner
  • 12
  • 4
  Etellerandet
  Kenneths bøger
  • 22
  • 1
  Mads Møller
  Min Kamp
  • 6
  • 1
  Søren Esbjørn
  Romaner
  • 203
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)