da
Jo Nesbø

Kniv

Kitap eklendiğinde bana bildir
Bu kitabı okumak için Bookmate’e EPUB ya da FB2 dosyası yükleyin. Bir kitabı nasıl yüklerim?
Harry Hole er begyndt at drikke igen. Rakel — den eneste kvinde han nogensinde har elsket — har smidt ham ud, og han er blevet fyret fra sit job på Politiskolen. Som afdanket legende får han dog allernådigst lov at skubbe rundt med papirer og tage sig af rutinesager hos politiet.

Harry stilles over for et valg: at gå til bunds med det samme — eller at rejse sig og gå under senere. Da han ikke har mere at miste, begynder han en ensom jagt på en gammel fjende.

I KNIV drives Oslo Politis mest sagnomspundne efterforsker ind i et helvede, han ikke i sine værste mareridt har kunnet forestille sig.
Bu kitap şu anda mevcut değil
572 yazdırılmış sayfalar
Orijinal yayın
2019
Yayımcı
Modtryk
Seriler
Harry Hole

Bu Seride

İzlenimler

  Lars Halskov Christiansenbir izlenim paylaşıldı5 ay önce
  👍Okumaya değer
  🎯Değer

  Rigtig go roman

  Kjeld Søndergaard Bentsenbir izlenim paylaşıldı6 ay önce
  👍Okumaya değer

  Skræmmende god

  Jens Bruun Jensenbir izlenim paylaşıldı7 ay önce
  👍Okumaya değer

  Fængslende godt skrevet krimi

Alıntılar

  Elsebeth Bondealıntı yaptı2 ay önce
  havde sagt det i én eneste lang sætning uden at trække vejret, og Bjørn havde lyttet og tænkt: Er det sandt? Er det det, der definerer mig? Var det det, han som bondesøn var flygtet fra de bølgende agre i Toten for at blive? En feminiseret, militant konformist og taber? En mislykket, agterudsejlet politibetjent, der søgte et image som modtræk? Som brugte sine rødder, en ramponeret bil, Elvis og gamle helte fra countrysangen, hestehale a la halvtredserne, støvler i slangeskind og dialekt til at trække en linje tilbage til noget ægte, jordnært, men som var lige så lidt ærlig som politikeren fra det vestlige Oslo, som når han skulle fremføre sin valgtale på fabrikkerne, tog slipset af, smøgede skjorteærmerne op og indføjede så mange dialektudtryk, som hans sprog kunne bære?
  Måske var det sådan. Eller, hvis det ikke var hele sandheden, så var det måske en del af den. Men definerede det ham? Nej. Lige så lidt som det, at han havde rødt hår, definerede ham. Det, der definerede ham, var, at han var en helvedes god kriminaltekniker. Og én ting til.
  “Måske har du ret,” havde Bjørn svaret, da Endre trak vejret, “Måske er jeg en latterlig taber. Men jeg er rar mod folk. Og det e
  Michael Toke Bergalıntı yaptıevvelsi gün
  Hun mærkede noget spidst støde ind mod maven lige under buksernes bæltespænde og hørte den revnende lyd, da spidsen flænsede bukserne i skridtet fra bæltet foran til bæltet bagpå.
  Jan R A Overballealıntı yaptıgeçen ay
  efterhånden blev et symbol på underkastelse. I det gamle Romerrige kunne

Kitap raflarında

  Helene Juul Jensen
  Krimi
  • 897
  • 180
  Modtryk
  modtryk
  • 406
  • 122
  Erik Larsen
  Jo Næsbø
  • 16
  • 82
  Simon Bue Grønbæk
  Harry Hole Skrevet af Jo Nesbø
  • 12
  • 14
fb2epub
Dosyalarınızı sürükleyin ve bırakın (bir kerede en fazla 5 tane)